Menu
  • Written by Super User

Intrebari frecvente

Mai jos regăsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de clienții PRO TRAINING. În cazul în care aveți o întrebare ce nu se regăsește în această pagină, vă rugăm să ne scrieți pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau să ne contactați telefonic la numărul 0740294829.

Care sunt cursurile pe care le pot urma?

PRO TRAINING oferă o gamă variată de cursuri pe care le puteți urma. Accesând meniul principal “Cursuri” veți avea acces la lista completă de cursuri pe care le organizăm în orașul dumneavoastră. Pentru segmentul de corporate, în cazul în care doriți un curs ce nu se regăsește în oferta noastră sau în cazul în care doriți un curs adaptat companiei dumneavoastră, ne puteti scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Cursurile sunt acreditate?

Oferim atât cursuri acreditate de A.N.C (Autoritatea Națională pentru Calificări) cât și cursuri de dezvoltare personală unde acreditarea nu se impune. Diplomele obținute în urma cursurilor acreditate sunt recunoscute la nivel national de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, dar și la nivel european.

 

Când au loc înscrierile?

Cursurile se organizează periodic în orașele Iași, Brasov, Suceava, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui, Roman, Bârlad și Pașcani. Accesând pagina cursului pentru unul dintre orașele mai sus menționate veți găsi toate informațiile necesare legate de perioa de înscriere. Spre exemplu, din meniul principal selectând cursul de negociere pentru orașul Iași, în pagina cursului va fi menționată data la care are loc cursul și perioada de înscriere.

 

Ce acte sunt necesare?

Depinde de cursul la care v-ați înscris. Sunt cursuri unde nu este necesară doar o copie după cartea de identitate și cursuri unde sunt necesare, pe langă cartea de identitate, următoarele acte: certificat de naștere, copie dupa diploma de studii, certificat de căsătorie. Aceste acte sunt necesare pentru cursurile acreditate, ele vor fi incluse în dosarul ce ajunge la A.N.C.

 

Ce înseamnă certificarea PRO TRAINING?

Fiecare cursant primește pentru cursul la care a participat, pe lângă diploma de participare, o certificare PRO TRAINING. Certificările PRO TRAINING sunt recunoscute pe piață datorită rezultatelor pe care am reușit să le obținem de-a lungul timpului.

 

Unde au loc cursurile/workshop-urile?

Pentru că știm cât de importantă este locația, am încheiat contracte de colaborare cu hoteluri ce pun la dispoziția noastră săli de conferință echipate cu tehnologie de ultimă generație. Accesând pagina cursului la care doriți să vă înscrieți regăsiți și informații referitoare la locație. După finalizarea procedurii de înscriere, PRO TRAINING va trimite un e-mail către dumvoastră cu programul cursului la vare v-ați înscris precum și locația unde acesta va avea loc.

 

Câți cursanți pot participa la un curs?

Putem acomoda cel mult 20 de persoane pentru un curs. În ceea ce privește numărul minim de participanți, pentru ca un curs să aibă loc, cel puțin 5 persoane trebuie să confirme participarea. De regulă, cursurile atrag 10-12 participanți / grupă.

 

Există riscul ca un curs la care m-am înscris să se amâne?

Un curs se poate amâna doar în două situații, fie nu s-a format grupa de cel puțin 5 persoane, fie este un caz de forță majoră (ex: calamitate, situație de război, etc). Cu alte cuvinte, cursurile respectă programa stabilită de PRO TRAINING întocmai.

 

Cum mă înscriu la un curs/workshop?

Procedura de înscrire este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care menționați cursul la care doriți să vă înscrieți, orașul în care participați și numele dumneavoastră. În cel mult 24 h sunteți contactat de un reprezentat PRO TRAINING pentru finalizarea procedurii de înscriere.

 

Cât timp am la dispoziție să plătesc din momentul în care am primit factura proformă?

Procedura de înscriere se închide în momentul în care factura emisă a fost achitată. Din momentul în care va fost trimisă factura proformă pe e-mail, poate fi achitată până cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de data de start a cursului.

 

Cum pot achita factura? Cum aflu dacă ați primit banii?

Factura se poate plăti online, prin aplicația de internet banking oferită de banca dumneavoastră sau direct la casieriile băncii. În factură este menționat numărul de cont în care trebuie efectuată plata, beneficiarul contului, suma ce trebuie depusă și banca. Vă recomandăm să printați proforma și să mergeți cu ea la banca pentru efectuarea plății. Pentru plățile efectuale la casierie primim confirmarea în aceeași zi iar pentru cele efectuate prin internet banking în aproximativ 24 h. După ce primim confirmarea de la bancă PRO TRAINING trimite un e-mail către dumeavoatră prin care confirmă înregistrarea plății.

 

 

Pe lângă prețul cursului/workshop-ului, mai am altceva de plătit?

Nu, singurul cost pe care îl aveți de achitat este cel al cursului la care participați. Nu există alte taxe ascune pe care PRO TRAINING să le practice.

 

Dacă m-am înscris, am plătit însă nu mai pot participa ce se întâmplă? Ar putea participa altcineva în locul meu?

Găsim împreună cea mai bună soluție. Vă puteți înscrie la același curs într-o altă perioadă când veți putea participa fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. În cazul în care ne anunțați prin e-mail cu 30 zile înainte de data începerii cursurul, PRO TRAINING vă restituie întreaga sumă plătită. În situația în care ne anuntați cu 5 zile înainte de începerea cursului atunci PRO TRAINING va restitui doar 30% din suma achitată.

Da, există posibilitatea de a participa altcineva în locul dumneavoastră. Important este să ne trimiteți un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. prin care să ne informați despre această modificare cu cel puțin 3 zile înainte de data de începere a cursului.

 

De ce trebuie să vă ofer CNP-ul?

Există o serie de informații de care avem nevoie pentru înscrierea dumneavoastră, printre care și CNP-ul. La cursurile acreditate vor fi necesare chiar mai multe informații și documente precum: copie carte identitate, certificate de naștere, diplomă de studii, certificate de căsătorie. Aceste documente sunt necesare pentru dosarul dvs. în baza căruia veți obține acreditatea.

Datele dumneavoastră sunt prelucrate de PRO TRAINING doar în scopul declarat. Prelucrarea datelor se face în baza legii 677/2001 privind datele cu caracter personal.

 

PRO TRAINING îmi dă banii înapoi dacă nu am fost mulțumit(ă)?

Pentru orice situație în care cursantul este nemulțumit de calitatea serviciilor iar motivele sunt considerate întemeiate de către PRO TRAINING, oferim banii înapoi.

 

Cum pot contacta echipa PRO TRAINING?

Ne puteți contacta prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0740294829. Vom face tot posibilul ca în cel mult 24 h să revenim cu un răspuns la orice solicitare primită.