Menu

Workshop de Inteligență Emoțională în Brașov - 26 Oct 2019! Primele 50 locuri sunt gratuite!

inteligenta emotionala, curs, seminar

Este inteligenţa emoţională (IE) o entitate diferită de coeficientul de inteligenţă (IQ)? Au persoanele de succes un coeficient mai mare al inteligenţei emoţionale sau este suficient doar un IQ ridicat?

 

Pe 26 Octombrie 2019 lansăm primul workshop de Inteligență Emoțională în Brașov. Întrucât vrem să marcăm acest eveniment, facilităm accesul gratuit pentru primele 50 de persoane înscrise.

 

Primele 50 locuri sunt gratuite!

Înscrie-te la Workshop!


Workshop-ul de „Inteligenţă emoţională” este bazat pe modelul propus de Daniel Goleman (autorul care a deschis o lume noua a inteligenţei emoţiilor și sentimentelor) și își propune să:

1Clarifice conceptul „inteligenţă emoţională”(IE)

2Prezinte schema inteligenţei emoţionale propusă de Daniel Goleman

3Ofere un plan de dezvoltare al IE

Beneficii:

  • Accesul este gratuit pentru primele 50 de persoane înscrise;
  • Beneficiezi de o sesiune de 4 ore alături de Mihaela, doctor în psihologie;
  • Vom aprofunda împreună conceptul de inteligență emoțională
  • 1 voucher cadou în valoare de 100 lei pe care îl poți folosi la următoarele cursuri la care te înscrii

Workshop-ul este dedicat tuturor persoanelor care doresc să înţeleagă acest concept, să dezvoltare coeficientul de inteligenţă emoţională și să îl folosească pentru îmbunătăţirea relaţiei cu sine și cu cei din jur. În cele 4 ore de desfășurare, participanții vor primi informații despre cum să își înţeleagă propriile emoţii, cum să gestioneze cu succes situaţiile stresante și cum să dezvolte o strategie de management al relaţiilor interpersonale.

Pentru primele 50 de persoane înscrise până în data de 15.10.2019, accesul este gratuit.

Time passed:
5
5
9
9
6
6
Days
1
1
3
3
Hours
3
3
8
8
Minutes
4
4
1
1
Seconds

Pentru înscriere accesează pagina http://www.pro-training.ro/contact/formular-inscriere-curs sau trimite-ne un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Testimoniale

Va recomand cu drag cursurile organizate de Pro Training. Cursul de inteligenta emotionala m-a ajutat enorm, este interactiv, placut si contine foarte multe informatii utile- Andreea.
 
Mi-a placut cursul ca parte de structura, prezentare, exemplificare. Trainerul a raspuns asteptarilor mele! Felicitari! Diana
 
Au fost 8 ore de training foarte utile, cu informatii structurate, clare, interesante. Experienta trainerului a fost importanta. De asemenea, discutiile purtate au insemnat foarte mult pentru mine. Participantii au venit cu multe nuante si cazuri practice. Bravo pentru continutul cursului - Nicoleta.
Pe parcursul cursului am avut parte de o experienta constructiva, care, pe viitor, va contribui la dezvoltarea personala, dar mai ales profesionala. Va multumesc! - Ema
 
Am participat la acest curs si ma declar pe deplin multumit, a fost peste asteptarile mele. Consider ca mi-a adus un plus valoare in activitate. Recomand - Claudiu
 
Un curs bine structurat, util si cu multe situatii din viata reala! Recomand! - Lucian

 

 

Cine livrează?

mihaela cretu trainer

Mihaela Crețu (Bucur) este co-fondator și trainer @ Pro-Training Solutions. Din pasiune pentru lucrul cu oamenii, Mihaela s-a dedicat unor proiecte din domeniul organizațional precum: training, recrutare și selecție, consultanță.

Principalele arii de expertiză sunt diversitatea în raport cu performanța, dezvoltarea de workshop-uri din zona HR, training soft skills și dezvoltare organizațională. Înainte de lansare Pro-Training Solutions, s-a specializat în psihologie organizațională și a lucrat în companii multinaționale din zona financiară și BPO. Pentru a afla mai multe despre Mihaela accesați link-ul https://www.linkedin.com/in/mihaela-cretu-bucur-b7641726/

 Telefon trainer: 0742.596.129

Last modified onThursday, 15 August 2019 09:58
Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top