Notice: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' in /home2/r51795prot/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 492 Cursuri personalizate - Cursuri One to one
1

Cursuri personalizate - One to one

Offline sau Online: acum poți participa la oricare dintre cursurile PRO-Training, online sau în sala de curs bucurându-te astfel de cel mai eficient concept de dezvoltare personală, sesiuni personalizate de One-to-One. Acest instrument susţine dezvoltarea continuă, îmbunătăţirea performanţei, menţinerea echilibrului, ajutând la creionarea unor așteptări realiste.

Toate cursurile organizate de PRO-Training Solutions, la cerere, se livrează și în regim de one-to-one, fiind personalizate în funcție de necesitatea dumneavoastră. Marele avantaj al conceptului de one-to-one este reprezentat de faptul că pe toată perioada de formare, în sala de curs sau online, veți fi doar dumneavoastră și trainerul, în acest fel reușind să lucrăm și să dezvoltăm abilități și competențe.

 • Cursul se poate organiza  în sala de curs sau online;
 • Materialele sunt în format electronic editabil, putând fi utilizate oricând după curs;
 • 100% practic și interactiv (trainerul va lucra doar cu un singur participant);
 • Orice curs/workshop în regim One-to-One este susținut de 3 sesiuni de follow up, ce vor avea loc săptămânal, în primele 3 săptămâni de la finalizarea cursului.


Esti companie? Solicita oferta pentru acest curs

Solicita oferta
scroll

Data incepere Data sfarsit Localitate Numar locuri Pret Inscrie-te
23.07.2022 23.07.2022 Cursurionline/în sală 1 1000.00 lei Inscrie-te acum

Cursuri disponibile

 • Curs de Negociere, Vânzare și Influențare
 • Workshop Inteligență Emoțională
 • Curs de Recrutare, Selecție și Onboarding
 • Curs de Project & Time Management
 • Business Feedback Workshop
 • Curs Customer Care
 • PowerPoint Workshop

Beneficii

La finalul cursului, toate materialele îți rămân în format electronic. Asta înseamnă că imediat după curs vei avea:

 • Acces la suportul de curs
 • Un set de exerciţii practice ce te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti abilitățile
 • Un plan de dezvoltare pentru urmatoarele 6 luni de la finalizarea sesiunilor de pregătire

Extra beneficii:

 • Suport din partea trainer-ului sub formă de 3 sesiuni 1 la 1
 • 1 voucher cadou pe care il poţi folosi pentru următoarele cursuri
 • Scrisoare de recomandare ce va confirma competenţele dobândite
Trainer Mihaela Crețu (Bucur)
poza profesor
Opinii
Acorda o nota:

Profită de oferta noastră de cursuri acreditate și îmbunătățește-ți calitățile!

   Cursuri acreditate oferite de Pro-Training.ro reprezintă o investiție rentabilă în tine însuți. Oferă-ți șansa de a beneficia de instruire alături de o echipă dinamică, cu standarde ridicate, dornică să împărtășească cu studenții săi cunoștințele acumulate în timp. Cu o structurare a informațiilor minuțios pregătită, cursurile noastre sunt gândite astfel încât participanții să beneficieze de metode de învățare moderne, interactive, iar informațiile obținute în timpul orelor de curs au aplicabilitate imediată în viața reală.
  O îmbinare inovativă a abordărilor formale și informale va ajuta cursanții să pătrundă în esența informațiilor de curs, să înțeleagă de la bun început modul în care acestea se întrebuințează și să poată aplica cu succes informația obținută. Fie că ești la începutul carierei sau ai dobândit o poziție de top management, cursurile acreditate și workshop-urile oferite de pro-training.ro vin în completarea abilităților tale de leadership. Echipa noastră analizează continuu nevoile pieței, modelând oferta funcție de acestea.

  Scopul cursurilor noastre este ca fiecare student să își atingă potențialul maxim într-un timp cât mai scurt, reușind să valorifice în mod eficient calitățile sale native și să le dezvolte în continuare, având revelate noi oportunități. Beneficiarii unui curs acreditat din portofoliu nostru își vor mării șansele de angajare, vor avea de partea lor mai multe argumente pentru promovare și foarte important, într-un cadru instituționalizat vor începe o călătorie în care de multe ori se vor descoperii pe ei înșiși.
  Tehnicile și instrumentele folosite de Pro-Training.ro garantează dezvoltarea la nivel de individ în cadrul organizației, netezind cursanților noștri drumul către auto cunoaștere, capabili să aplice strategii specifice pentru atingerea obiectivelor personale sau profesionale. Adaptabili oricăror situații, am extins în on-line cursurile noastre în momentul în care pandemia s-a instaurat, împreună cu restricțiile sanitare ce au venit la pachet. Astfel, în orice parte a țării sau a lumii ești, te așteptăm!

Strategii, stiluri și tehnici în cursuri acreditate ce se concentrează pe principalele domenii ale economiei

   Cursuri acreditate vă va revela un adevăr incontestabil: negocierea există de la începutul civilizației și o folosim, conștient sau nu, în fiecare zi. Devine evident că trebuie să ne concentrăm asupra ei, să obținem un avantaj în fața partenerului din domeniul de business privat. Sau poate în fața unui nou angajator! Absolvirea examenului de la final de la un curs negociere va aduce obținerea certificării din partea Pro-Training.ro precum și o diplomă de participare.
  Suplimentar avem pregătită o scrisoare de recomandare către viitorul angajator, precum și un ghid de negociere. Acesta va fi pus la dispoziția absolvenților cu titlul gratuit la sfârșitul cursului, împreună cu 3 vouchere, fiecare în valoare de 100 lei, ce pot fi folosite la alte cursuri organizate de Pro-Training.ro. În plus, timp de 5 luni de la terminarea cursului, profesorul tău îți va furniza suport gratuit, risipind orice dilemă ai legată de procesul de negociere.

  Suplimentar, funcție de domeniul tău de interes vom construi din mers strategia de negociere aplicabilă domeniului tău de activitate. Desfășurătorul cursului nostru include analiza nevoilor conform bine-cunoscutei piramide a lui Maslow, precum și celebrele principii de influențare ale lui Robert Cialdini. Multiplele stiluri de negociere sau strategiile ce pot fi abordate funcție de specificul fiecărei situații în parte sunt subiecte pe care le vom dezvolta împreună în interiorul unei curs negociere interactiv.
  Psihologia vânzării nu va rămâne în afara discuției, iar noi perspective se vor deschide spre explorare. Unii dintre voi vor afla poate prima dată de cea mai bună alternativă la acordul negociat, precum și de zona unui posibil agreement. Împreună vom identifica potențialele obiecții și tot împreuna le vom îndepărta, cu argumente reale. Tehnica întrebărilor și ascultarea activă vor trezi de bună seamă interesul celor ce vor să afle de la cei mai buni tehnici alternative de negociere.

Beneficiile imediate ale unui curs time management te vor uimi!

   Curs time management, atât de necesar fie că ești freelancer, activezi într-o multinațională, ești antreprenor sau faci parte din echipa tânără și optimistă a unei afaceri mici. Optimizarea timpului este una din provocările cotidiene la care trebuie să faci față. Toată lumea așteaptă rezultate, adaugă obiective ce trebuiesc rezolvate rapid într-un mod profesionist, iar timpul nu stă în loc. Asta nu înseamnă că trebuie să intri în panică, avem metode ce te vor ajuta să îți gestionezi timpul astfel încât să rezolvi problemele în mod eficient.
  Și să găsești suficient timp pentru a descoperii oportunități noi, care vor crește volumul afacerii! Specialiștii Pro-Training.ro sunt gata să scoată din joben câteva din micile secrete care te vor ajuta să îndeplinești sarcinile în timp util și să profiți de fiecare secundă din ziua de lucru. Vei învăța alături de noi cum să eviți sarcinile neesențiale care îți consumă timp, devenind mai eficient.

  Un truc aparent neînsemnat pe care îl înveți la un curs time management este să întocmești o listă cu activitățile ce trebuiesc îndeplinite zilnic. Vei observa rapid cum alocând un interval de timp bine determinat, de la bun început, fiecăreia dintre ele, în final le vei putea rezolva pe toate. Bineînțeles că acest lucru se va reflecta în buzunarul tău, conform dictonului anglo-saxon „time is money! Iar planificare în avans a timpului alocat fiecărei activități te va ajuta de asemenea să elimini activitățile secundare, acestea fiind unul din cele mai mari obstacole în calea unei productivități crescute.
  Există în acest sens studii care arată că aceste activități afectează cu până la 40% din ziua de muncă. Simpla trecere a telefonului mobil pe modul „silent” poate rezolva o parte a problemei! O altă capcană care tinde să ucidă eficiența este multitasking-ul. Rămâi concentrat pe o singură sarcină, până la rezolvare ei.

Oferă-ți șansa de a te înțelege pe tine printr-un workshop inteligenta emotionala

   Inteligenta emotionala reprezintă un concept relativ nou, fiind apărut pentru prima dată în anul 1964. Popularitatea deplină a venit însă 30 de ani mai târziu, în 1995, când jurnalistul științific Daniel Goleman a reușit performanța să publice sub acest titlu cea mai vândută carte a anului. Astfel, el definea inteligenta emotionala ca o serie de abilități și caracteristici care duc la performanța leadership-ului.
  Ulterior cercetările s-au canalizat spre recunoașterea emoțiilor bazate pe semnale auditive și vizuale, iar studiile neurologice au început clasificarea mecanismelor neuronale ale acestui tip de inteligență. Odată intrată în vizorul oamenilor de știință, concluziile nu au întârziat să apară. Una din cele mai importante fiind că oamenii cu o inteligență emoțională ridicată au abilități de conducere mai bune, performanțe le locul de muncă și o sănătate mintala remarcabilă. Relații de cauzalitate nu sunt demonstrate, dar tendința este de asociere cu empatia, considerându-se importantă interconectarea experiențelor personale.

  Pro-Training.ro a ales să ofere celor interesați de propria dezvoltare personală câteva răspunsuri și clasificări. Astfel, participanții la curs vor înțelege cu adevărat ce este inteligenta emotionala, aportul acesteia în succesul profesional precum și o evaluare a nivelului inteligentei emotionale. Scopul nostru este ca participanții la curs, odată cu înțelegerea conceptului propriu-zis să își poată înțelege propriile emoții, emoțiile celorlalți și modurile în care acestea pot fi controlate.
  Profitând de studiile și analizele extrem de recente, putem enumera o multitudine de beneficii ale unui nivel ridicat al inteligentei emotionale. Performanța academică este puternic influențată de nivelul acesteia, dar și performanța la locul de muncă este substanțial mai bună în cazul acestor persoane. În cazul funcțiilor de conducere dintr-o organizație este limpede că un nivel ridicat al acestei inteligente emotionale suprapuse cu o bază solidă a cunoștințelor specifice domeniului va genera un lider desăvârșit, apt să comunice eficient cu membrii organizației.

cursuri acreditate
curs negociere
curs time management
inteligenta emotionala
Cine ne recomanda
Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care am lucrat și rezultatele pe care le-am obținut sunt cartea noastră de vizită. Rămânem apreciați pe piața de training pentru că facem lucrurile "ca la carte"
Recomandari
Ultimele articole blog
23.06.2021
Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.
Citeste tot
23.06.2021
Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”
Citeste tot
23.06.2021
Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.
Citeste tot