Notice: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' in /home2/r51795prot/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 492 Curs de negociere Bucuresti - Alege Offline sau Online
1

Curs de negociere Bucuresti

Offline sau Online: participă acum la cursul de negociere și vânzare, online sau în sala de curs și învățăm împreună să aplicăm strategii de negociere, influențare și vânzare pe principalele domenii de activitate (ex: real estate, procurement, contact center). Vei învăța cum să negociezi, simplu și eficient, cum să negociezi vânzarea sau achiziția unui bun, produs sau serviciu.

Detalii curs de negociere Bucuresti: • Cursul se poate organiza  în sala de curs sau online; 
 • Materialele sunt în format electronic editabil, putând fi utilizate oricând după curs;
 • 100% practic și interactiv (jocuri de rol, template-uri, studii de caz, suport de curs, exemple din experiența profesională).

Esti companie? Solicita oferta pentru acest curs

Solicita oferta
scroll

Data incepere Data sfarsit Localitate Numar locuri Pret Inscrie-te
17.09.2022 18.09.2022 CursuriOnline 12 890.00 lei Inscrie-te acum

Agenda

 • Stilul de negociere
 • Strategie de negociere
 • Diferența dintre negociere și vânzare
 • Analiza nevoile - Piramida lui Maslow
 • Psihologia vânzării – Brian Tracy
 • Tehnica întrebărilor
 • Ascultarea activă
 • Principii de influențare – Robert Cialdini
 • Identificarea și îndepărtarea obiecțiilor
 • Construirea alternativelor de negociere
 • Tehnici de negociere
 • BATNA
***Construim în timp real strategia de negociere aplicată pe domeniul tău de activitate sau de interes.

Beneficii

 • Certificare Pro Training - se obține în urma unui examen (fără costuri suplimentare)
 • Diplomă de participare
 • Scrisoare de recomandare ce va confirma viitorului angajator competențele și abilitățile dobândite
 • Ghid de negociere gratuit
 • Suport din partea trainerului timp de 5 luni dupa absolvirea cursului
 • 3 vouchere cadou în valoare de 100 lei fiecare pe care le poți folosi la următoarele cursuri la care te înscrii

În urma participării la acest curs fiecare cursant va dobândi competețele și abilitățile necesare ce îl vor ajuta să poarte o negociere reușită. Spunem și garantăm că fiecare cursant va dobândi competențele necesare datorită materialului pregătit ce tratează cele mai importante aspecte alte negocierii. Întrucât metodele de învățare se bazează pe exerciții practice în proporție de peste 80%, fiecare cursant va avea posibilitatea de a-și exersa și îmbunătății abilitățile de negociere.

Trainer Robert Botez
poza profesor
Opinii
Acorda o nota:

Curs de negociere Bucuresti - Alege Offline sau Online

   Curs negociere este o expresie des întâlnită astăzi atât în mediul corporatist cât și în rândul companiilor mai mici. Uneori sună înfricoșător, alteori plin de speranță. Pro-Training.ro își propune în primul rând să aducă echilibru în viața ta, dezvăluind secretele acestei arte, revelându-ți cele mai profunde sensuri ale cuvintelor și invitându-te la o analiză a comportamentului tău și a celor din jur.
  Probabil cel mai important lucru ce trebuie luat în considerare, încă de la început, este că negocierea este un dialog între doi sau mai mulți oameni cu scopul de a stinge un conflict sau de a conveni într-o problemă de interes comun. Rezultatul final cel mai dezirabil al unei negocieri este un acord de tip win-win, unde toate părțile implicate au de câștigat la în urma procesului de negociere. Negocierea este o activitate complexă și extrem de răspândită, plecând de la o adresabilitate domestică până la una economică.

  Și nu se oprește aici! Ai văzut probabil, măcar în filme, negociatori pentru situații de criză, precum luarea de ostatici sau pacea dintre două țări aflate în conflict. Negociatori inter-guvernamentali sau negociatori sindicali. Impresionant cât de multe poate să acopere un curs negociere! Fiind un proces complex, utilizat atât în relațiile familiale cât și în cele inter-statale, au fost dezvoltate teorii ale negocierii ce țin cont de posibilele situații întâlnite în cursul negocierilor, de relația anterioară dintre părțile implicate în proces și bineînțeles, de aria de interes a subiectului negocierii.
  Deasemenea există tehnici speciale care fac acest proces mai eficient. Înțelegerea perspectivei interlocutorului tău te va ajuta întotdeauna să îi oferi o perspectivă care scoate în evidență avantaje altfel dificil de observat. Încearcă să te pui în pielea lui și vei observa că empatia va favoriza comunicarea iar comunicarea optimizează rezultatele negocierii, aducând astfel maximum de profit în condițiile date.

Ce acoperă un curs negociere la Pro-Training.ro?

   Curs negociere este, după cum s-a văzut mai sus, un subiect incredibil de interesant și generos. La Pro-Training.ro ne propunem să abordăm subiectele aplicabile în mediu de afaceri, axându-ne pe curs negociere achizitii și curs vanzare. Vom discuta despre cele mai uzuale tehnici de negociere, modalități de abordare și poziționare față de partenerii de negociere. Echipa noastră este bucuroasă să își împărtășească experiența și valorile cu participanții la curs.
  Unul din obiectivele noastre este de a îmbunătății permanent materialul de curs, apelând la creativitate pentru a integra cele mai noi elemente de noutate din domeniu. Suntem adepții învățării perpetue, alocând un timp însemnat cercetării evoluției acestei industrii pe plan intern și internațional. Argumentele științifice, coroborate cu experiența personală dobândită de-a lungul anilor, au ca produs final un curs negociere achiziții interactiv, ce livrează informații relevante și are ca principal obiectiv un nivel de aplicabilitate extrem de ridicat în viața reală.

  După cum probabil intuiți, procesul de vânzare nu este altceva decât o negociere dintre două părți. Vânzătorul și cumpărătorul negociază condiții de livrare și de preț iar în vânzarea ideală se produce atunci când ambele părți obțin beneficiul maxim acceptabil. Pentru a ajunge acolo însă, nu te poți baza doar pe noroc, este folositor să cunoști elementele specifice, iar acestea sunt oferite acum de Pro-Training.ro în module specifice.
  Fie că alegi un curs negociere achizitii sau consideri că este momentul pentru un curs vanzare, noi îți garantăm că după absolvire vei privii lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Aplicabilitatea practică a cursurilor organizate, numeroasele exemple concrete, materialele de curs oferite în format electronic editabil, studiile de caz și jocurile de rol ajută la asimilarea unei cantități impresionante de informație într-un mod natural. Pentru ca tu să înveți să negociezi simplu și eficient noi am construit toată structura acestor cursuri simplu și eficient!

Sunt un vânzător desăvârșit, chiar am nevoie de un curs vanzare?

   Curs vanzare poate ridica semne de întrebare unor profesioniști din domeniul vânzărilor. Performantele lor sunt deja de notorietate, au un simț înnăscut al vânzării, de ce ar mai avea nevoie de un astfel de curs? Adevărul este că pentru aceștia cursul nostru reprezintă o mină de aur! Un curs vanzare îi va ajuta să înțeleagă și să sintetizeze procesul de vânzare pe care îl urmau oarecum intuitiv.
  La fel, un curs negociere achizitii scoate la lumină informații ascunse adânc în mintea studenților, pe care aceștia chiar le accesau accidental. De acum vor face parte din planul următoarei negocieri! Suplimentar însă avem o sumedenie de informații fundamentate științific care cu siguranță vor fi o noutate pentru cursanții noștri. De la comunicarea non-verbală la negocierea integrativă, această artă a negocierii este gata să reveleze cursanților noștri bogata sa aplicabilitate în viața de zi cu zi, la serviciu, în familie sau la cumpărături.

  Pro-Training.ro propune mai multe modalități de abordare a cursului vanzare, fiind disponibil atât on-line cât și fizic. Bogata experiență a echipei noastre vă va ajuta să identificați problemele specifice procesului de negociere/vânzare și să alegeți cea mai potrivită soluție pentru rezolvarea lor. Imensul volum de ore alocate pregătirii cursurilor se reflectă în structura și conținutul acestora. Și, cel mai important, în rezultatul final!
  La finalul unui curs negociere studenții noștri sunt pregătiți să aplice tehnici noi, eficiente, care să rezolve problemele uzuale sau mai puțin uzuale cu care se întâlnește fiecare afacere. Bineînțeles că toată această informație va fi folosită, inevitabil, și în viața personală! Ca absolvent al cursurilor Pro-Training.ro ești mai pregătit să discuți cu vecinul care nu respectă regulile comunității, cu copilul care își exprimă într-un mod inadecvat punctul de vedere sau cu dealerul auto ce își dorește un preț prea mare pentru cheile mașinii tale de vis!

curs negociere
curs negociere achiziții
curs vânzare
Cine ne recomanda
Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care am lucrat și rezultatele pe care le-am obținut sunt cartea noastră de vizită. Rămânem apreciați pe piața de training pentru că facem lucrurile "ca la carte"
Recomandari
Ultimele articole blog
23.06.2021
Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.
Citeste tot
23.06.2021
Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”
Citeste tot
23.06.2021
Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.
Citeste tot