Credem cu tărie că orice proiect de succes pleacă de la o viziune, a noastră este ca PRO TRAINING să livreze programe de training adaptate la contextul economic actual, practice și care să producă efecte imediate pentru participant. Viziunea noastră are la bază valori ce ne ghidează pe parcursul fiecărui proiect și care ne-au ajutat să ne definim identitatea:

  • Respectul față de potențialii clienți, participanții la cursuri și colaboratorii noștrii este valoarea noastra cea mai de preț. Ne dorim să construim relații pe termen lung bazate pe onestitate și respect reciproc
  • Profesionalismul este o valoare dedicată atât relațiilor, cât și serviciilor oferite. Suntem determinați, energici și hotărâți să livrăm cursurile la cele mai înalte standarde
  • Creativitatea ne ajută să aducem elemente de noutate pe aceată piață, ne ajută să punem în realitate cele mai bune idei, ne ajută să găsim cele mai bune soluții și cele mai bune alternative
  • Pregătirea pentru noi reprezintă o valoare de neprețui. Informațiile prezentate la cursurile pe care le organizăm sunt bazate atât știintific cât și pe experiență. Sunt idei, concepte, strategii, tehnici care au fost dovedite ștințific sau pe care le impărtășim din propria experiență.

Prin intermediul acestor valori PRO TRAINING își propune să aducă elemente de noutate pe piața de training-uri din România atât prin metodele de învățare folosite, cât și prin bazele științifice și practice pe care fiecare curs le are. Cursurile sunt livrate în regim dechis sau inhouse în functie de necesitatea fiecărui client.

Am conceput cursuri interactive, cursuri pentru care am alocat peste 1.460 ore de pregătire astfel încât informațiile pe care le prezentăm să fie relevante și de un real ajutor. Datorită metodelor de învățare marca PRO TRAINING, participanții au posibilitatea să pună în practică cele discutate, să creeze strategii și să gasească soluții la problemele identificate. Cursurile se adresează atât studenților sau celor la început de carieră cât și celor care ocupă poziții de midle sau top management.

Credem că cele mai bune rezultate vin atunci când trainerii au experiență relevantă. Echipa PRO TRAINING este formată din specialiști care au activat în vânzări, management, resurse umane, finanțe. Având o bogată experiență, ne-am confruntat de-a lungul timpului cu multe provocări, pentru cele mai multe dintre ele am găsit soluții, din altele am învățat lecții importante. Toata experiența acumulată este concentrată în cursurile pe care le livrăm.

Ce va recomandam?

1PRO TRAINING organizează cursuri și workshop-uri care se adresează atât studenților sau celor la început de carieră, cât și celor care activează pe poziții de midle și top management. Analizând în mod constant tendințele din segmentul nostru de activitate, regășiți mai jos cursurile cu cea mai mare solicitare în piață la acest moment.