23 Jun

Despre părinţi, copii și emoţii

Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.

23 Jun

Rubrica de lectura - care dintre cele 3 titluri te atrage cel mai mult?

Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”

23 Jun

You are not so smart - David McRaney

Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.

23 Jun

Privind soarele în faţă – Irvin Yalom

De cele mai multe ori avem mai multe cărţi pe noptiera noastră și ni se întâmplă să ne mai abatem de la planul iniţial (cartea pe care ne-am propus-o pentru rubrica de lectură) și să o găsim pe alta mai propice timpurilor în care trăim sau mai atractivă la un moment dat.

21 Apr

Norman Doidge - Creierul Vindecător

Creierul și tot ce are legătura cu el ne-a fascinat și ne uimește chiar în timp ce scriem această postare. Este unul dintre organele noastre cele mai importante, dar și cel mai misterios dintre toate.

21 Apr

Rubrica de lectura iti aduce Femeia sfasiata

Iubim cărţile de specialitate (psihologie, economie, neurologie, etc.) întrucât acestea ne ajută să pregătim training-uri și workshop-uri de calitate, ne ajută să ne dezvoltăm și să lărgim orizontul cunoașterii noastre.

21 Jan

Workshop de Inteligență Emoțională în Brașov - 26 Oct 2019! Primele 50 locuri sunt gratuite!

Este inteligenţa emoţională (IE) o entitate diferită de coeficientul de inteligenţă (IQ)? Au persoanele de succes un coeficient mai mare al inteligenţei emoţionale sau este suficient doar un IQ ridicat?

21 Jan

Borem ipsum dolor sit amet

Borem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

08 Oct

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)