Notice: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' in /home2/r51795prot/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 492 Curs Time Management - Construieste Corect Un Business De La A La Z
1

Curs Time Management - Construieste Corect Un Business De La A La Z

Offline sau Online: participă acum la cursul de project & time management, online sau în sala de curs și învățăm împreună cum să planificăm și implementăm un proiect de la A la Z. Cursul este 100% practic și adaptat la contextul actual, asta înseamnă că la final vei avea un proiect planificat, gata de implementare și coordonare.

Planificare, implementare, coordonare și evaluare, sunt patru pași asupra cărora vom insista pe parcursul acestui curs și cu ajutorul cărora vom transforma o idee într-un proiect. Pașii anterior menționați mai sunt cunoscuți și sub numele de "Cei 4 Piloni în Project Management", vom învăța împreună cum să îi folosim și cum să devenim managerii de proiect.

 • Cursul se poate organiza  în sala de curs sau online;
 • Materialele sunt în format electronic editabil, putând fi utilizate oricând după curs;
 • 100% practic și interactiv (jocuri de rol, template-uri, studii de caz, suport de curs, exemple din experiența profesională).


Ai nevoie de un curs time management? Acum avem un curs time management Bucuresti

   Curs time management este pe buzele si in mintea multor oameni zilele acestea, dar știm oare ce înseamnă managementul timpului? Putem intui că percepția asupra timpului este diferita funcție de cultura, de regiunea geografica în discuție și nu in ultimul rând de educație. Avem in culturile tarilor din nordul Europei precum si în America de Nord o abordare a managementului timpului, aceștia considerând că timpul are o scurgere lineara și încercând prin urmare să evite abordarea mai multor sarcini simultan.
  De buna seamă, locuitorii culturilor multi-active au o abordare diferită, ei participând probabil la un alt curs time management unde li s-a spus că cel mai potrivit este să abordeze mai multe sarcini în același timp. Mai multe diferențe culturale vom aborda cu ocazia unui curs time management Bucuresti la Pro-Training.ro. Și bineînțeles că vom afla mult mai multe lucruri despre un subiect atât de vast cum este managementul timpului.

  Un curs time management va discuta, desigur, pe lângă diferențele culturale de abordare a felului în care folosim managementul timpului și aspectul tehnic al tehnicilor de managementul timpului. Amintim aici doar câteva posibile subiecte, de exemplu organizarea, protejarea timpului personal, conștientizarea obiceiurilor proaste care ne împiedica sa ne folosim timpul intr-un mod eficient. Și mult mai multe vom afla împreună când vom parcurge împreuna un curs time management Bucuresti.
  Pentru a facilita accesul studenților, acest curs time management se va efectua atât online cât și în sala de curs, în ambele medii urmând să abordăm împreuna noțiuni de planificare a proiectului și nu numai. Strategia noastră este de a aborda într-un mod cât mai practic acest curs, oferind cursanților numeroase exemple practice adaptate contextului actual. În construcția cursului am urmărit în permanență ca impactul nostru asupra cursanților să persiste mult timp după absolvirea acestui curs time management Bucuresti.

De ce este interesant un curs time management?

   Curs time management este folositor, interesant și în același timp distractiv. În cursul nostru vom învăța cum să planificăm și să implementăm un proiect, pornind de la zero. De fapt pornind de la o idee, ceea ce nu este puțin lucru dacă urmezi pașii potriviți. Curs time management Bucuresti te va învăța să începi cu planificarea proiectului, îți va revela ce trebuie să faci pentru implementarea acestuia și nu în ultimul rând îți va spune cum se coordonează și evaluează un proiect.
  Profesioniștii industriei numesc acești pași „cei 4 piloni în Project management” iar noi îi vom aborda într-o maniera interactivă, cu exemple practice, studii de caz, jocuri de rol, exemple din experiența profesională și bineînțeles suport de curs. În final, materialele de curs sunt în format electronic editabil, fiind reutilizabile oricând și după finalizarea curs time management, dând șansa studenților de a exersa ulterior pe baza experienței acumulate.

  Cursul time management Bucuresti este un tribut către toți cei ce sunt de acord că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem la dispoziție și încercăm să transmitem ceea ce știm despre managementul timpului către câți mai mulți oameni, într-un mod cât mai accesibil, astfel ca la finalul unui curs time management Bucuresti despre managementul timpului studenții noștri să se simtă cu adevărat mai bogați, stăpânii unei resurse rare și greu de gestionat.
  În cele 24 de ore pe care cu toți le avem la dispoziție, este atât de complicat in acest secol sa bifăm toate sarcinile profesionale și personale de care depind colegii sau familiile noastre. Iar subiectul nostru este atât de vast, există deja atât de multe teorii argumentate științific despre managementul timpului încât sarcina noastră în încercarea de a sintetiza acest vast domeniu a fost cel puțin dificilă, dar cu atât mai provocatoare.

Are acest curs time management Bucuresti aplicabilitate în viața reală?

   Curs time management Bucuresti este conceput în principal pentru a ajuta cursanții să aplice cunoștințele acumulate atât în mediul de business cât și in plan personal. Un curs time management este o experiență ce se poate îmbogății tot timpul, putem adaugă module noi și putem aborda teme în discuție la nivel mondial, managementul timpului fiind un subiect fierbinte atât în mediul academic cat și in cel de business.
  Spre exemplificare, o corectă abordare a managementului timpului în mediul de business ne poate ajuta să ne păstrăm un loc de muncă, să avansăm in carieră în urma rezultatelor, să ne construim o afacere de succes și să avem un portofoliu de clienți mulțumiți de produsele livrate către ei. La fel de important, cursul time management își găsește aplicabilitate și în viața personală, ajutând-ne să ne bucurăm împreună cu cei apropiați nouă de timpul petrecut împreună în afara orelor de lucru.

  Obiectivul nostru este ca la finalul acestui curs time management Bucuresti fiecare cursant să descopere că managementul timpului este o provocare perpetuă pentru fiecare dintre noi, iar el are acum câteva pârghii pentru a câștiga bătăliile zilnice cu timpul. Trebuie însă să înțelegem că simpla participare la un curs time management nu este suficientă, noi trebuind să lucrăm continuu în încercarea noastră de perfecționare.
  Avem deja tehnici specifice ce ne ajută în managementul timpului, unele din cele mai la îndemână fiind organizarea, prioritizarea sarcinilor, metode de împărțire a timpului alocat sarcinilor iar pentru un rezultat concret și vizibil avem nevoie ca noi să fim riguroși cu noi înșine, consecvenți în aplicarea tuturor pașilor urmați la orice curs time management Bucuresti. La scurt timp după aplicarea principiilor ce guvernează managementul timpului veți constata că sunt suficiente 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămâna pentru atingerea obiectivelor propuse.

curs time management
managementul timpului
curs time management Bucuresti

Esti companie? Solicita oferta pentru acest curs

Solicita oferta
scroll

Data incepere Data sfarsit Localitate Numar locuri Pret Inscrie-te
21.04.2022 22.04.2022 CursuriOnline 10 1000.00 lei Inscrie-te acum

Agenda

 • Înțelegi și definești conceptele de management și proiect
 • Definești scopul unui proiect
 • Stabilești obiectivele strategice
 • Faci analiza SWOT
 • Identifici și definești problema unui proiect
 • Stabilești activitățile
 • Folosești instrumentul WBS
 • Identifici activitățile cheie ale unui proiect
 • Planifici resursele
 • Stabilești bugetul
 • Înțelegi ce presupune managementul riscului
 • Înțelegi ce presupune managementul echipei
 • Monitorizezi și evaluezi periodic
 • Realizezi evaluarea finală a proiectului


Beneficii

La finalul cursului, toate materialele îți rămân în format electronic. Asta înseamnă că imediat după curs vei avea:

 • Acces la suportul de curs
 • Un proiect dezvoltat pe baza celor 4 piloni
 • Workflow proiect
 • Model de planificare (activitati, resurse)
 • Model P&L

Extra beneficii:

 • Suport din partea trainer-ului sub forma de 3 sesiuni 1 la 1
 • 1 voucher cadou pe care il poţi folosi pentru următoarele cursuri
 • Scrisoare de recomandare ce va confirma competenţele dobândite
Trainer Robert Botez
poza profesor
Opinii
Acorda o nota:
Cine ne recomanda
Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care am lucrat și rezultatele pe care le-am obținut sunt cartea noastră de vizită. Rămânem apreciați pe piața de training pentru că facem lucrurile "ca la carte"
Recomandari
Ultimele articole blog
23.06.2021
Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.
Citeste tot
23.06.2021
Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”
Citeste tot
23.06.2021
Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.
Citeste tot