Notice: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' in /home2/r51795prot/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 492 Curs Resurse Umane, Manager Resurse umane, Inspector resurse umane
1

Curs Resurse Umane, Manager Resurse umane, Inspector resurse umane

Cursul de “Recrutare, selecţie şi onboarding este dedicat atât persoanelor care şi-au început cariera în domeniul resurselor umane, cât şi celor care îşi doresc să facă paşi reali şi practici către acest domeniul. Cursul este 100% practic cu o agendă ce vizează ciclul complet al procesului de angajare.

Format:

 • Cursul se organizează online/ offline
 • Cursul se poate preda în regim 1 la 1/ în regim deschis  - grupuri de maxim 10 persoane
 • 1 zi sau 2 zile cu program 9:00 – 17:30
 • Romania/ Internaţional; în Română sau Engleză

Esti companie? Solicita oferta pentru acest curs

Solicita oferta
scroll

Data incepere Data sfarsit Localitate Numar locuri Pret Inscrie-te
21.04.2022 22.04.2022 CursuriOnline 10 950.00 lei Inscrie-te acum

Agenda

 • Paşii procesului de selecţie de la A la Z
 • Importanta omului de HR în procesul de recrutare, selecţie şi onboarding
 • Realizarea profilului baza pe competenţe
 • Cum creăm anunţul de recrutare pentru atragerea candidaţilor potriviţi?
 • Cum evaluăm CV-urile candidaţilor şi care sunt următorii paşi?
 • Cum alegem întrebările pentru a evalua competenţele stabilite?
 • Tehnica STAR şi importanţa ascultări active
 • Cum oferim feedback negativ candidaţilor
 • Importanţa procesului de onboarding
 • Elemente creative de onboarding

Beneficii

La finalul cursului, toate materialele îți rămân în format electronic. Asta înseamnă că imediat după curs vei avea:

 • Strategia procesului de recrutare, selecţie şi onboarding
 • Un ghid de interviu ce conţine un set relevant de întrebări relevante
 • Formulare pentru profilarea candidatului ideal în funcţie de competenţele necesare rolurilor şi pentru evaluarea candidaţilor
 • Manualul de curs


Extra beneficii:

 • Suport din partea traininer-ului sub forma de 3 sesiuni 1 la 1
 • 1 voucher cadou pe care il poţi folosi pentru următparele cusuri
 • Scriosoare de recomandar ce va confirma competenţele dobândite
Trainer Mihaela Crețu (Bucur)
poza profesor
Opinii
Acorda o nota:

Curs Resurse Umane, Manager Resurse umane, Inspector resurse umane

   Curs resurse umane oferă o modalitate simplă pentru profesioniștii în resurse umane de a-și spori cunoștințele și de a-și continua cariera. În trecut, era un departament orientat exclusiv către sarcini care se ocupă de salarizare și angajare, resursele umane este acum o parte importantă a scopurilor și obiectivelor strategice ale unei organizații.
  Având în vedere o listă în continuă creștere de cerințe, cerințe legale și expertiză tehnică cerută de managerul de HR tipic, nu a existat niciodată o nevoie mai mare de un curs de resurse umane pentru a ajuta o organizație să rămână competitivă și conformă. Iar la Pro-Training.ro găsiți un curs resurse umane adaptat noilor directive și legislației în vigoare. Programele de certificare HR oferă managerilor de HR și generaliștilor HR șansa de a dobândi abilități esențiale la orice curs resurse umane și curs manager resurse umane care sunt acreditate pe piața muncii.

  În același timp, aceste cursuri acordă desemnări importante care vă pot ajuta să vă angajați și să vă avansați în carieră. Un curs resurse umane vă ajută, totodată, să beneficiați de unele avantaje financiare la angajare. Iar dacă urmați un curs manager resurse umane, sunt șanse să obțineți un job mai bun dacă dați un anunț de angajare sau dacă mergeți la un interviu la o firmă care are nevoie de un manager de resurse umane.
  Profesioniștii în resurse umane au o multitudine de roluri și funcții. Nu e de mirare că, atunci când vine vorba de cursuri de formare, cum ar fi un curs resurse umane, există și o multitudine de opțiuni. Am încercat să aflăm de la specialiștii de la Pro-Training.ro care sunt componentele cheie de care trebuie să ținem cont atunci când alegeți un curs resurse umane sau un curs manager resurse umane.

Alegi un curs resurse umane pentru începători sau un curs manager resurse umane?

   Curs resurse umane pentru începători sau avansați? Urmezi un curs resurse umane pentru a începe o nouă carieră sau ai nevoie de perfecționare în domeniu, poate pentru a beneficia de o mărire de salariu? Motive pot fi foarte multe, important este să alegi cel mai bun curs resurse umane care este acreditat pe piața muncii. Cu excepția cazului în care aveți la dispoziție mult timp liber dar și un buget pentru învățare și dezvoltare , probabil că doriți să începeți cu o formare de resurse umane care să vă servească în activitățile dumneavoastră de zi cu zi.
  Subiectul pregătirii tale va depinde de situația ta. Dacă sunteți un generalist de resurse umane în devenire, ați putea fi înclinat să urmați un curs resurse umane de formare în domeniul pentru începători, în timp ce un manager ar dori să se perfecționeze în domeniu urmând un curs manager resurse umane de dezvoltare.

  Ceva care este strâns legat de subiectul de formare este persoana care oferă instruirea la un curs inspector resurse umane. La fel ca atunci când aveai profesorii tăi preferați la liceu sau la facultate, probabil că și acum vei avea preferințe pentru un anumit instructor la un curs inspector resurse umane. Așadar, înainte de a vă înscrie pentru o formare la curs manager resurse umane, care vă va ocupa ore întregi, verificați cine predă, ce materie veți parcurge și dacă se aplică în domeniul în care profesați acum.
  Vedeți dacă puteți urmări sau asculta un fragment de la un curs inspector resurse umane care vă interesează pentru a vă face o idee despre stilul și vocea lor de predare. De asemenea, uitați-vă la experiența pe care o au în domeniu și ce spun oamenii care au făcut deja unul dintre cursurile lor despre predarea lor.

Managerul de resurse umane are nevoie de un curs manager resurse umane pentru perfecționare

   Curs manager resurse umane pentru manageri de succes, orientați către dezvoltarea profesională continuă. După ce ai urmat acum ceva timp un curs inspector resurse umane și ai profesat în domeniu câțiva ani, poate este timpul să avansezi și să urmezi un curs manager resurse umane. Întrucât organizațiile nu funcționează în vid ca urmare a faptului că sunt un subsistem al societății, managerul de resurse umane al secolului 21 trebuie să privească dincolo de funcțiile sale simple de angajare și concediere și să îmbrățișeze bunele practici de resurse umane, cum ar fi, de exemplu, viteza gândirii.
  Resursele umane sunt de fapt toate persoanele care lucrează într-o companie, sector de afaceri sau economie. Capitalul uman este uneori folosit ca sinonim cu resursele umane, deși capitalul uman se referă de obicei la o viziune mai restrânsă, adică, cunoștințele pe care indivizii le întruchipează și le pot contribui la o organizație.

  Practicile de resurse umane (HR) sunt setul de practici pe care companiile le folosesc pentru a se asigura că au o forță de muncă eficientă pentru a satisface nevoile operaționale. La un curs manager resurse umane, veți afla, printre altele, că managerul de HR este responsabil de fiecare nou angajat, urmărind competențele și dezvoltarea ulterioară în cadrul firmei și a departamentului din c are face parte. Un departament de HR este o componentă critică a bunăstării angajaților în orice afacere, indiferent cât de mică.
  La un curs manager resurse umane, viitorii manageri învață să ia rapid decizii privind personalul. Deciziile lor sunt supuse unei anumite supravegheri, dar directorii companiei își recunosc experiența și abilitățile în evaluarea personalului și se bazează foarte mult pe recomandările lor. Tu ce curs pe perfecționare ai nevoie să urmezi pentru un salt în carieră? Ești pregătit pentru dezvoltare? Intră pe www.Pro-Training.ro și urmează-ți visele!

curs resurse umane
curs manager resurse umane
curs inspector resurse umane
Cine ne recomanda
Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care am lucrat și rezultatele pe care le-am obținut sunt cartea noastră de vizită. Rămânem apreciați pe piața de training pentru că facem lucrurile "ca la carte"
Recomandari
Ultimele articole blog
23.06.2021
Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.
Citeste tot
23.06.2021
Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”
Citeste tot
23.06.2021
Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.
Citeste tot