Notice: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' in /home2/r51795prot/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 492 Workshop Inteligenta emotionala Bucuresti
1

Workshop Inteligenta emotionala Bucuresti

Analiza, recunoaşterea, denumirea corectă a emoţiilor sunt primi paşi pe care putem să îi facem pentru folosirea lor în avantajul nostru. Emoţiile nu trebuie mereu controlate, ci şi înţelese sau îmbrăţişate. Cursul de “Inteligenţă emoţională” oferă participanţilor o înţelegere profundă a conceptului, dar şi exerciţii practice ce vor contribui la construirea unei strategii eficiente de gestionare a emoţiilor.

Format:

  • Cursul se organizează online/ offline;
  • Cursul se poate preda în regim 1 la 1/ în regim deschis  - grupuri de maxim 10 persoane;
  • 1 zi sau 2 zile cu program 9:00 – 17:30;
  • Workshop intensiv - corporate  - 4 ore;
  • Romania/ Internaţional; în Română sau Engleză

Workshop Inteligenta emotionala Bucuresti

   Inteligenta emotionala este abilitatea de a gestiona atât propriile emoții, cât și de a înțelege emoțiile oamenilor din jurul tău. Există cinci elemente cheie pentru inteligenta emotionala, conform specialiștilor de la Pro-Training.ro: conștientizarea de sine, auto-reglementarea, motivația, empatia și abilitățile sociale. Persoanele cu o inteligenta emotionala ridicat pot identifica cum se simt, ce înseamnă acele sentimente și modul în care acele emoții le influențează comportamentul și, la rândul lor, pe alți oameni.
  Este puțin mai greu să gestionezi emoțiile altor oameni - nu poți controla cum se simte sau se comportă altcineva. Dar dacă poți identifica emoțiile din spatele comportamentului lor, vei înțelege mai bine de unde vin și cum să interacționezi cel mai bine cu ei. O inteligenta emotionala ridicată se suprapune cu abilități interpersonale puternice, în special în domeniile managementului conflictelor și comunicării - abilități cruciale la locul de muncă.

  Angajații care își pot autoregla emoțiile sunt adesea capabili să evite să ia decizii impulsive - gândesc obiectiv înainte de a acționa. Operarea cu empatie și înțelegere este o parte critică a muncii în echipă; a fi capabil să atribui comportamentul cuiva unei emoții subiacente te va ajuta să gestionezi relațiile și să-i facă pe ceilalți să se simtă auziți. La nivel individual, a fi conștient de sentimentele tale este primul pas în a nu lăsa acele sentimente să te controleze.
  Recunoașterea cum te simți și de ce te va ajuta să stai cu acele sentimente și apoi să mergi înainte într-un mod productiv. Liderii eficienți au adesea o inteligenta emotionala ridicată. La locul de muncă, este important ca liderii să fie conștienți de sine și să poată vedea lucrurile în mod obiectiv. Acest lucru se traduce prin înțelegerea punctelor forte și slabe și a acționa cu umilință.

Cât de conștientă este o persoană de propria inteligenta emotionala

   Inteligenta emotionala este la fel de importantă pentru succesul profesional. Persoanele cu inteligenta emotionala ridicată sunt de obicei foarte conștiente de sine. Își înțeleg emoțiile și, din această cauză, nu își lasă sentimentele să-i conducă. Sunt încrezători – pentru că au încredere în intuiția lor și nu-și lasă emoțiile să scape de sub control. De asemenea, sunt dispuși să se uite sincer la ei înșiși. Ei își cunosc punctele forte și punctele slabe și lucrează în aceste domenii pentru a putea performa mai bine.
  Mulți oameni cred că această conștientizare de sine este cea mai importantă parte a inteligentei emotionale. Persoanele cu un grad ridicat de inteligenta emotionala sunt de obicei motivate. Sunt dispuși să amâne rezultatele imediate pentru un succes pe termen lung. Sunt foarte productivi, iubesc provocările și sunt foarte eficienți în orice fac. Empatia este probabil al doilea cel mai important element al inteligenței emoționale.

  Empatia este capacitatea de a te identifica și de a înțelege dorințele, nevoile și punctele de vedere ale celor din jurul tău. Oamenii cu empatie sunt buni la recunoașterea sentimentelor altora, au o inteligenta emotionala, chiar și atunci când aceste sentimente pot să nu fie evidente. Drept urmare, oamenii empatici sunt de obicei excelenți în gestionarea relațiilor, ascultând și în relație cu ceilalți.
   Ei evită stereotipurile și judecă prea repede și își trăiesc viața într-un mod foarte deschis și sincer. De obicei, este ușor să vorbești și să le placi persoane cu abilități sociale bune, un alt semn de inteligenta emotionala ridicată. Cei cu abilități sociale puternice sunt de obicei jucători de echipă. În loc să se concentreze mai întâi pe propriul succes, ei îi ajută pe alții să se dezvolte și să strălucească. Ei pot gestiona disputele, sunt excelenți comunicatori și sunt maeștri în construirea și menținerea relațiilor.

Abilități dobândite la cursuri inteligenta emotionala

   Cursuri inteligenta emotionala – pentru a dezvolta și cultiva patru abilități cheie pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a gestiona emoțiile și de a vă conecta cu ceilalți. La cursuri inteligenta emotionala poți gestiona mai bine – managementul de sine, conștiința de sine, conștientizare socială și managementul relațiilor. Probabil că toți cunoaștem oameni, fie la serviciu, fie în viața personală, care sunt cu adevărat buni ascultători.
  Indiferent în ce fel de situație ne aflăm, ei par să știe întotdeauna exact ce să spună, astfel încât să nu fim jigniți sau supărați. Sunt grijulii și grijulii și, chiar dacă nu găsim o soluție la problemă, de obicei plecăm simțindu-ne mai plini de speranță și mai optimiști. Pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă că inteligenta emotionala este la fel de importantă pentru succesul profesional ca și capacitatea tehnică, organizațiile o folosesc din ce în ce mai mult atunci când angajează și promovează.

  Gestionarea stresului este doar primul pas către inteligenta emotionala Goleman. Știința atașamentului indică faptul că inteligenta emotionala cultivată la cursuri inteligenta emotionala este probabil o reflectare a experienței tale timpurii de viață. Capacitatea ta de a gestiona sentimentele de bază, cum ar fi furia, tristețea, frica și bucuria depinde adesea de calitatea și consistența experiențelor emoționale de la începutul vieții tale. Dacă îngrijitorul tău principal în copilărie a înțeles și a apreciat emoțiile, este probabil că emoțiile tale au devenit bunuri valoroase în viața adultă.
  Dar, dacă experiențele tale emoționale din copilărie au fost confuze sau dureroase, probabil că ai încercat să te distanțezi de emoții. Pentru a construi inteligenta emotionala – și a deveni sănătos din punct de vedere emoțional – trebuie să vă reconectați la emoțiile de bază, să le acceptați și să vă simțiți confortabil cu ele. Puteți obține acest lucru cultivată la cursuri inteligenta emotionala organizate de Pro-Training.ro.

inteligenta emotionala
inteligenta emotionala Goleman
cursuri inteligenta emotionala

Esti companie? Solicita oferta pentru acest curs

Solicita oferta
scroll

Data incepere Data sfarsit Localitate Numar locuri Pret Inscrie-te
24.09.2022 24.09.2022 BucurestiOnline 15 890.00 lei Inscrie-te acum

Agenda

Înţelegerea conceptului

  • Ce este inteligenţa emoţională?
  • Diferenţele dintre EQ şi IQ
  • Inteligenţa emoţioanlă şi succesul profesional
  • Evaluarea nivelului inteligenţei emoţionale
  • Modelul EQ propus de Daniel Goleman


Dezvoltarea inteligenţei emoţionale

  • Înţelegerea propriilor emoţii
  • Înţelegerea emoţiilor celorlalţi
  • Managementul emoţiilor


Managementul relaţiilor interpersonale

  • Ascultare activă
  • Comunicare asertivă
  • Evaluarea situaţiilor/reframing

Beneficii

La finalul cursului, toate materialele îți rămân în format electronic. Asta înseamnă că imediat după curs vei avea:

  • Cardurile cu emoţii
  • Un set de exerciţii practice ce te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti inteligenţa emotională
  • Manualul de curs


Extra beneficii:

  • Suport din partea traininer-ului sub forma de 3 sesiuni 1 la 1
  • 1 voucher cadou pe care il poţi folosi pentru următparele cusuri
  • Scriosoare de recomandar ce va confirma competenţele dobândite
Trainer Mihaela Crețu (Bucur)
poza profesor
Opinii
Acorda o nota:
Cine ne recomanda
Feedback-ul pe care l-am primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care am lucrat și rezultatele pe care le-am obținut sunt cartea noastră de vizită. Rămânem apreciați pe piața de training pentru că facem lucrurile "ca la carte"
Recomandari
Ultimele articole blog
23.06.2021
Cei mici, la fel ca și adulţii experimentează tipuri diferite de emoții, adesea negăsind cuvintele potrivite pentru a le exprima. Poate plânge când e supărat sau poate arunca jucăriile când e furios.
Citeste tot
23.06.2021
Luna aceasta am acordat mai mult timp cititului. Am „deschis” cel puţin trei cărţi pe care dorim să le menţionă în rubrica de lectură. Prima dintre ele este “ABC-ul psihopatului de succes”
Citeste tot
23.06.2021
Într-o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum, mintea și sănătatea ei ar trebui să ne preocupe într-o mare măsură. Toate grijile, temerile, fricile și gândurile par să se îngrămădească unele în altele de mai multe ori pe zi și într-o culoare din ce în ce mai neagră.
Citeste tot